Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 08.06.2009.

22:26

FSS čeka kazna

Marsel Matije najavio je kaznu za naš fudbalski savez zbog incidenata na utakmici sa Austrijom na kojoj su ponovo paljene baklje.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

"Gledao sam na drugom programu austrijske televizije kako vaši navijači bacaju baklje u igralište i na goste iz Austrije. Ali, pre bilo kakve odluke, sačekaću da dobro prostudiram izveštaje delegata u sudija", rekao je Matije za 'Novosti'.

Ipak, jasno je da će uslediti kazne.

"I to oštre", potvrđuje Matije. "I neće samo Srbi biti na tapetu, već i još neke zemlje bivše Jugoslavije. Smatrali smo da će srpski Savez, zajedno sa policijom, dobro organizovati meč sa Austrijom. Ali, ispostavilo se da je huliganskih ispada bilo i pre utakmice, ispred stadiona, a zatim i na samoj „Marakani“. Ipak, moram da kažem da odluku ne donosim ja lično, već Disciplinska komisija FIFA kojom predsedavam", zaključio je Matije.

Po svemu sudeći, FS Srbije mora da se spremi na novu novčanu kaznu koja neće biti mala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

85 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve