Nova vest
Fudbal

Nedelja, 07.06.2009.

01:23

CZ: Oumaru ostaje, Stojković stiže

Abubakar Oumaru ostaje u Zvezdi, na pozajmicu najverovatnije stiže golman Vladimir Stojković, želja fudbaler Porta Stepanov.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kamerunski napadač Abubakar Oumaru ostaje u Crvenoj zvezdi, saznaje B92.Igrač koji je tokom prvih dana juna privukao veliku pažnju srpske javnosti, posle glasina da je ponudjen i da bi mogao da nastavi karijeru u Partizanu, ipak ostaje na „Marakani“. Rukovodstvo crveno-belih ipak je postiglo dogovor sa igračem, pa će Abubakar ipak i dalje konkurisati za dres Crvene zvezde.

Podsetimo, 22-godišnji kamerunski napadač stigao je u Srbiju iz kineskog šampionata tokom zimskog prelaznog roka.

Pored Abubakara, Purovića, Perovića, naredne sezone dres Crvene zvezde mogao bi da ponovo obuče i golman Vladimir Stojković.

Podsetimo, Stojkovićev povratak u Ljutice Bogdana je bio aktuelan i tokom zimske pauze, ali će on nezvanično saznajemo potpisati ugovor sa Crvenom Zvezdom posle obaveza sa reprezentacijom.

Stojković bi došao u Beograd na jednogodišnju pozajmicu. Dok je dolazak reprezentativnog golmana vrlo blizu, želja crveno-belih da angažuju nekadašnjeg reprezentativca Srbije Stepanova, trenutno je daleko od realizacije.

Rukovodstvo crveno-belih koje će naredne nedelje isplatiti deo zaostalih plata zaposlenima u klubu, ipak ne odustaje od ovog transfera, a da li će on biti realizovan, ostaje da se vidi u narednim danima do početka priprema.

Sve je izvesniji i dogovor sa Aval Isahom (njegov povratak u Zvezdu gotovo siguran) i Parkerom, pa će novi trener Vladimir Petrović Pižon imati dobar izbor oko sastava ekipe za narednu sezonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

118 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve