Nova vest
Fudbal

Subota, 06.06.2009.

18:34

Teri zadovoljan dolaskom Ančelotija

Kapiten Čelsija Džon Teri veoma je srećan zbog dolaska novog menadžera Karla Ančelotija u redove ’Plavaca’.

Izvor: B92, Skysports

Autor:B92, Skysports

Default images

„Otkad je on došao, govori se da će nam doći mnogo vrhunskih fudbalera koji bi nam pomogli da igramo još bolje. Oduševljen sam time. Nadam se da će novi menadžer doneti nešto novo u klub i pomoći nam da napravim još taj jedan korak koji nam nedostaje. Čuo sam divne stvari o njemu od Ševčenka i Bekama, kažu da je on najbolji sa kojima su sarađivali, iskusan je i bio je na vrhu“.

Teri je priznao da bi mu mnogo značilo da konačno osvoji Ligu šampiona sa Čelsijem.

„To je pomalo postala moja opsesija. Mnogo boli. Godine prolaze i sve smo stariji, ali ovo bi mogao biti trenutak kada ćemo konačno napraviti odlučujući korak ka cilju. Moramo da zadržimo neke igrače koji su pod ugovorom i da dovedemo još neke velike igrače“, dodao je 28-godišnji Teri, koji je pre dve godine promašio penal koji bi doneo Čelsiju pobedu nad Mančester Junajtedom i trijumf u Ligi šampiona.

Kapiten kaže da je, dok je slavio osvajanje FA kupa, imao osećaj da diže pogrešan pehar.

„Ipak je i to bilo lepo dostignuće s obzirom da dve godine nismo uzeli trofej. Ali, u zadnjem delu mozga nadao sam se da mogu da premotam film i podignem pehar Lige šampiona. Ali, to je prošlost. Na meni je da živim sa time, što i činim“.

Čelsi je u finalu FA kupa dobio Everton 2:1, u polufinalu Lige šampiona ispali su u kontroverznom dvomeču od Barselone, a u Premijer ligi su bili treći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve