Nova vest
Fudbal

Subota, 06.06.2009.

10:49

Barsa želi Maskerana?

Barselona je zainteresovana da dovede veznog igrača Liverpula Havijera Maskerana, javljaju španski mediji.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Liverpul se trenutno nalazi u finansijskim problemima i aktuelni šampion Evrope pokušaće to da iskoristi ponudom od 22,8 miliona evra za kapitena reprezentacije Argentine. Prethodno je tabloid ’San’ objavio kako Barsa želi da ponudi novac i levog beka Erika Abidala u zamenu za Maskerana.

Liverpul se trenutno nalazi u finansijskim problemima, pošto je kompanija koja je vlasnik ’crvenih’, objavila gubitak od oko 48 miliona evra.

Već je ranije najavljeno da će menadžer Liverpula Rafael Benites biti prinuđen da proda neke igrače kako bi obezbedio dovoljno novca za pojačanja i novi juriš na titulu prvaka Engleske, na koju navijači čekaju još od 1990. godine.

Veruje se da Benites neće želeti da proda Maskerana, pogotovo ukoliko se glasine o odlasku Ćabija Alonsa potvrde. Čelnici kluba do sada nisu reagovali na navode da je Real Madrid ponudio 24 miliona evra za Alonsa.

Trener Barselone Pep Gvardiola želi da pojača sredinu terena pošto će Jaja Ture i Sejdu Keita biti odsutni na početku predstojeće sezone zbog Afričkog Kupa Nacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve