Nova vest
Fudbal

Petak, 05.06.2009.

20:48

Maradona želi da popravi utisak

Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Dijego Maradona rekao je da će njegov tim od starta igrati napadački protiv Kolumbije, u kvalifikacijama za SP 2010.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Maradona se nada da će tako uspeti da popravi utisak posle ubedljivog poraza od Bolivije, koje je u prošlom kvalifikacionom meču, u aprilu, u La Pazu na 3.600 metara nadmorske visine, ponizila Argentinu sa 1:6. Na Svetsko prvenstvo 2010. godine u Južnoj Africi direktno će se plasirati četiri najbolje selekcije iz južnoameričke kvalifikacione zone.

Maradona smatra da će svi gledati u Lionela Mesija, koji je već dokazao svoj kvalitet ovosezonskim igrama u španskoj Barseloni, sa kojom osvojio Primeru, Kup Kralja i Ligu šampiona.

"Mesi će se truditi da pokaže svim Argentincima kako igra, a pošto je ove sezone već osvojio tri titule, sada je njegov prioritet da reprezentacija ostvari pobede u predstojećim mečevima", rekao je Maradona.

Nakon utakmice sa Kolumbijom, argentinske fudbalere očekuje gostovanje u Ekvadoru, u gradu Kito na 2.800 metara nadmorske visine.

Argentina je trenutno četvrta u južnoameričkim kvalifikacijama sa osvojenih 19 poena, četiri manje od vodećeg Paragvaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve