Nova vest
Fudbal

Sreda, 03.06.2009.

19:46

Dragan Stojković Piksi u Srbiji

Trener Nagoje i biši predsednik FK Crvena zvezda, Dragan Stojković prvi put je u Srbiji od iznenadnog odlaska sa mesta prvog čoveka kluba.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Bivši predsednik FK Crvena zvezda i aktuelni trener japanske Nagoje Dragan Stojković Piksi doputovao je u sredu u Srbiju i odmah se uputio ka Nišu, saznaje B92. Očekuje se da će Stojković tokom četvrtka ili petka posetiti svoj nekadašnji klub u Ljutice Bogdana.

Za sada nije poznato koliko će se Stojković zadržati u Srbiji, u koju nije dolazio od iznenadnog odlaska sa mesta predsednika kluba u oktobru 2007.godine.

Podsetimo, tokom rada u Japanu pojedini članovi bivšeg UO FK CZ optuživali su Stojkovića da je najveći krivac za finansijske probleme u klubu, a popularni Piksi se oglasio saopštenjem u kome je za većinu problema optužio Dragog Mićovića, bivšeg člana UO kluba i tvrdio da se koristi njegova odsutnost kao alibi za nesposobnost uprave.

Ostaje da se vidi da li će se Stojković tokom boravka u Srbiji oglasiti tim povodom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve