Nova vest
Fudbal

Sreda, 03.06.2009.

14:20

Antić ambasador 'Najkija'

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić imenovan je za ambasadora "Najkija", a ugovor je potpisan do završetka SP 2010. godine.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Generalni direktor "Delta sporta" Goran Karić rekao je da će saradnja biti produžena. Potpisivanjem ovog ugovora, Antić je stao rame uz rame sa trenutno najvećim svetskim asovima, poput Kristijana Ronalda, Zlatana Ibrahimovića, Didijea Drogbe i Franciska Fabregasa.

"Radomir Antić je jedini selektor medju trenerima ambasadorima "Najkija", medju kojima su Aleks Ferguson, Arsen Venger i Pep Gvardiola. Dogovor sa Antićem vidimo kao krunu saradnje Fudbalskog saveza Srbije i 'Delta Sporta' i predstavlja naše malo priznanje za sve što je selektor uradio za naš fudbal", rekao je Karić.

Antić je zahvalio na počastima i dodao da je za njega "retka privilegija i najveći kompliment" da ponese titulu ambasadora "Najkija".

"Hvala ljudima iz 'Delta Sporta' što su prepoznali promenu u našoj reprezentaciji, kojoj je narod ponovo počeo da veruje. Nećemo izneveriti to poverenje, zajedničkim snagama ćemo, ako to bude potrebno, okrenuti svaki kamen u Srbiji i pronaći energiju da od našeg fudbala stvorimo brend koji će svima nama imponovati", rekao je Antić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve