Nova vest
Fudbal

Utorak, 02.06.2009.

12:56

Kaka: “Ostajem u Milanu”

Igrač Milana Kaka insistira da će ostati u klubu sa “San Sira”, uprkos glasinama da će krenuti istim putem kao i Karlo Anćeloti, bivši trener milanskog tima.

Izvor: B92, eurosport

Autor:B92, eurosport

Default images

Posle prelaska Anćelotija u Čelsi pojavile su se spekulacije da će reprezentativac Brazila, koji je zimus odbio Mančester Siti, zatražiti transfer upravo u londonski klub. Kaka je takođe u poslednjih nekoliko nedelja povezivan sa madridskim Realom, zbog povratka Florentina Peresa na mesto predsednika, ali je izjavio da ne planira da napusti Milan.

“Po poslednji put govorim da ne želim da odem iz Milana. U narednom periodu ništa neću pričati jer ne želim da to neko pogrešno protumači. Ili, još gore, da to neko u pogrešnom smislu iskoristi”, rekao je Kaka, “I zato milionima navijača Milana kažem da sam doneo odluku. Rekao sam šta želim, a to je da ostanem”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

4 h

U fokusu

Vidi sve