Nova vest
Fudbal

Subota, 30.05.2009.

19:47

Nađ i Pantelić završili karijeru

Bivši fudbalski reprezentativci Jugoslavije Albert Nađ i Miodrag Pantelić odigrali su u 33. kolu JSL svoje poslednje utakmice u karijeri.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Nađ, koji ima 34 godine, poslednji meč u karijeri odigrao je u dresu Čukaričkog protiv svog bivšeg kluba Partizana, a šampion Srbije pobedio je 1:0. Saigrači Nađa iz Čukaričkog, pred početak utakmice, poklonili su mu za oproštaj fotelju za ljuljanje. Miodrag Pantelić je na Banjici protiv ekipe Rada završio igračku karijeru u dresu Vojvodine.

Pred početak utakmice, koja je završena remijem 2:2, kapiten Rada Radomir Koković poklonio je 36-godišnjem Panteliću uramljeni stilizovani dres sa brojem 22.

Pantelić je za reprezentaciju Jugoslavije odigrao pet utakmica, a u karijeri je nosio i dres Crvene zvezde, Levskog iz Sofije i kineskog Dalijana.

Nađ je za reprezentaciju Jugoslavije i SCG odigrao 45 utakmica i postigao tri pogotka. Pored Čukaričkog i Partizana za koji je igrao ukupno devet godina, Nađ je nastupao i za Betis, Ovijedo, Elče i ruski Rostov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve