Nova vest
Fudbal

Petak, 29.05.2009.

17:13

Šampion sa izmenjenim timom na Brdu

Trener Partizana Slaviša Jokanović izjavio je u petak da će u poslednjem kolu protiv Čukaričkog poslati kombinovani sastav, od kojeg očekuje novu pobedu.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"Ovaj put ćemo izaći na teren sa izmenjenim sastavom. Dosta igrača sam poslao na odmor, ali cilj ostaje isti, a to su nova tri boda", izjavio je Jokanović. Trener osvajača duple krune kazao je da mu je drago što je Čukarički osigurao opstanak u Superligi, kako se ne bi ponovile spekulacije medija kao posle utakmice sa Jagodinom, kada su "crno-beli" poraženi.

"Navijao sam da i Čukarički obezbedi opstanak pre ove utakmice, kako neko ne bi opet posumnjao da kupujemo ili prodajemo utakmice. Jednostavno, sutra će pobediti ona ekipa koja bude bila bolja", poručio je on.

Na pitanje novinara da li već razmišlja o pojačanjima za sledeću sezonu, Jokanović je rekao:

"Nemam nameru sada da govorim o imenima potencijalnih pojačanja. Zainteresovani smo za nekoliko igrača iz domaćeg prvenstva. Voleo bih da se te stvari realizuju što pre, jer nam već 15. juna počinju pripreme za novu sezonu", izjavio je on.

Jokanović je dodao da je realnost Partizana i drugih srpskih klubova da kupuju igrače iz domaće lige ili iz klubova zemalja u okruženju.

"Realno je da iz naše lige ili iz liga u okruženju nađemo igrače. Ipak, pre dva dana sam bio na finalnoj utakmici Lige šampiona u Rimu i tamo sam video dosta igrača koji bi mogli odmah da nam pomognu", našalio se Jokanović.

Partizan zauzima prvo mesto na tabeli sa 77 bodova, 17 više od Vojvodine, dok se Čukarički nalazi na sedmoj poziciji sa 35 bodova.

Utakmica između Čukaričkog i Partizana igra se u subotu od 17 sati na stadionu na Banovom brdu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve