Nova vest
Fudbal

Utorak, 26.05.2009.

23:16

Ajaks zainteresovan za Obradovića

Holandski Ajaks zvanično je obavestio Partizan da je zainteresovan za kupovinu fudbalera 'crno-belih' Ivana Obradovića i da bi došli na pregovore narednih dana.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ukoliko bi levi bek prešao među 'kopljanike', društvo bi mu pravio, Miralem Sulejmani, još jedan veliki talenat našeg fudbala i nekadašnji igrač Partizana.

Emisari Ajaksa su mnogo puta tokom sezone pratili igre Ivana Obradovića, kako u crno-belom, tako i u crvenom dresu reprezentacije Srbije. I svi su dali visoke ocene, a specifičnu težinu daje procena tehničkog menadžera Denija Blinda.

Ono što bi moglo da ide u prilog Ajaksu, da bude prednosti u odnosu na druge zainteresovane klubove (Totenhem, Juventus, CSKA Moskva, Verder...) jeste to što je Obradović nedavno izjavio da bi voleo da se preseli u Amsterdam jer smatra da su Holandija i 'kopljanici' idealni za razvoj mladog igrača.

Cela priča ipak će najverovatnije sačekati kraj EP za mlade u Švedskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve