Nova vest
Fudbal

Utorak, 26.05.2009.

16:55

Anćeloti: "Odluka sledeće nedelje"

Trener italijanskog fudbalskog kluba Milana Karlo Ančeloti rekao je u utorak da će sledeće nedelje biti poznato da li će ostati u tom klubu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ančeloti je rekao da će u ponedeljak razgovarati sa potpredsednikom Milana Adrijanom Galijanijem. Mediji su prethodnih nedelja spekulisali da će italijanski trener sledeće sezone preuzeti Čelsi. Takođe, Ančeloti je rekao da će ostati u Milanu do kraja ugovora sledeće godine ukoliko čelnici kluba to budu zatražili.

"Stvari će biti jasnije posle sastanka za čelnicima Milana, ali ako budu želeli ostaću u klubu. Nisam planirao susret sa vlasnikom Čelsija Romanom Abramovičem, ali učim engleki jezik već dve godine", rekao je Ančeloti novinarima na predstavljanju svoje autobiografije.

Milan je drugi na tabeli Serije A, u poslednjem kolu predstojećeg vikenda igraće protiv Fjorentine. Titulu u italijanskom šampionatu odbranio je milanski Inter.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve