Nova vest
Fudbal

Utorak, 26.05.2009.

12:09

Arsenal poslao ponudu za Hangelanda

Arsenal je ponudio osam miliona funti za Brede Hangelanda, 27-godišnjeg defanzivca Fulama i reprezentativca Norveške.

Izvor: B92, Goal

Autor:B92, Goal

Default images

Prema pisanju ’Dejli mirora’, Arsenal je poslao ponudu za sjajnog štopera koji je imao izvanrednu sezonu u Fulamu. Hangeland je bio jedan od najzaslužnijih za plasman Fulama u Evropa Ligu naredne sezone. Takođe, ekipa sa ’Krejven Kotidža’ primila je samo 34 gola, što je najbolji rezultat posle Mančester Junajteda, Liverpula i Čelsija.

’Tobdžije’ su u više navrata pokazivale interesovanje za 27-godišnjeg fudbalera i britanski mediji pišu da je Arsen Venger konačno spreman da norveškog internacionalca dovede na stadion ’Emirejts’. Menadžer Fulama Roj Hodžson nedavno je priznao kako će biti teško zadržati 195cm visokog štopera, ali da će mu klub ponuditi novi ugovor.

Ukoliko bivši igrač Vikinga i Kopenenhagena, inače rođen u Teksasu, odbije Fulam, veruje se da će klub zahtevati osam miliona funti za transfer svog defanzivca.

Interesovanje za Hangelanda pokazali su i Liverpul, Everton i Aston Vila, a ukoliko Venger ne dovede Norvežanina, sledeća meta će mu biti Tomas Vermalen iz Ajaksa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve