Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 25.05.2009.

13:57

Milan još uvek bez odluke o treneru

Vlasnik fudbalskog kluba Milan Silvio Berluskoni izjavio je u ponedeljak da još nije doneo odluku ko će biti trener ’rosonera’ naredne sezone.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Pre pet dana, Milan je saopštio da će sudbina sadašnjeg trenera Karla Ančelotija biti poznata već ove nedelje, ukoliko ekipa sa ’San Sira’ obezbedi učešće u Ligi šampiona pre poslednjeg kola italijanske Serie A.

Milan je, međutim, u nedelju poražen na domaćem terenu od Rome sa 3:2, a ukoliko u poslednjem kolu bude poražen i na gostovanju u Firenci, pašće na četvrto mesto, i moraće naredne sezone da igra kvalifikacije za Ligu šampiona.

"Još nismo odlučili ko će biti trener. Danas smo se dogovorili da nakon utakmice protiv Fjorentine sednemo sa Ančelotijem, i tada ćemo doneti odluku koja će biti u obostranom interesu", rekao je Berluskoni.

Ančeloti se na klupi Milana nalazi od 2001. godine, i u ovih osam sezona je osvjio dve Lige šampiona, 2003. i 2007. godine, ali samo jednu titulu prvaka Italije, 2004. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve