Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 21.05.2009.

16:03

Besplatno na proslavu 21. titule

Fudbalski klub Partizan objavio je besplatan ulaz na utakmicu pretposlednjeg kola Superlige sa Napretkom, na kojoj će crno-belima biti uručen šampionski pehar.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Utakmica se na stadionu Humskoj igra u subotu od 20.15. Ceremonija dodele pehara počeće dvadesetak minuta pre početka utakmice, a navijači koji žele da proslave osvajanje 21. titule šampiona će na južnu, istočnu i zapadnu tribinu moći da uđu besplatno.

Utakmica Partizan - Napredak nema takmičarski značaj, pošto su "crno-beli" odavno odbranili titulu šampiona, a Napredak je obezbedio opstanak u eliti.

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 20.15 na svom stadionu igraju u finalu Kupa Srbije protiv drugoligaša Sevojna i pokušaće pored prvenstva, da odbrane i trofej u Kupu.

"Crno-beli" bi trijumfom uspeli da prvi put u istoriji svog kluba odbrane "duplu krunu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve