Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 21.05.2009.

15:18

Volfzburgu titula, Bajernu kopija

Trofej namenjen fudbalskom šampionu Nemačke biće u Volfzburgu u subotu, ali će njegova kopija, zbog neizvesnosti u završnici Bundeslige, biti u Minhenu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ukoliko ekipa Volfzburga uspe da ostane neporažena u subotu, osvojiće titulu Bundeslige, jer ima dva boda prednosti u odnosu na najbliže rivale, ekipe Bajerna i Štutgart. Volfzburg ima 66 bodova, dok su Bajern i Štutgart sakupili po 64.

Prvoplasirana ekipa sastaje se sa Verderom iz Bremena pred svojim gledaocima, ali Verder bi mogao da bude umoran pošto je u sredu poražen u finalu Kupa UEFA od Šahtjora iz Donjecka.

"Trebalo bi da pružimo 50 odsto od naših mogućnosti. Ne mislim da ćemo propustiti šansu u poslednjoj utakmici", rekao je trener Volfzburga Feliks Magat.

Čelnici nemačke lige su otputovaće u Volfzburg kako bi uručili trofej novom šampionu, međutim, za svaki slučaj kopija će biti u Minhenu gde će Bajern igrati sa Štutgartom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve