Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 21.05.2009.

14:34

Ferdinand : "Spreman sam za Barsu"

Fudbaler Mančester junajteda Rio Ferdinand rekao je da će biti spreman za finalnu utakmicu Lige šampiona protiv Barselone.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Zbog povrede lista na nozi Ferdinand nije nastupao za Junajted od revanš utakmice polufinala Lige šampiona protiv Arsenala, koja se igrala početkom maja. Finalna utakmica Lige šampiona između Mančester junajteda i Barselone igra se 27. maja od 20:45 na stadionu ’Olimpiko’ u Rimu.

Trener Junajteda Aleks Ferguson rekao je da će u nedelju u poslednjem kolu Premijer lige protiv Hal sitija pružiti priliku Ferdinandu da dokaže da se oporavio od povrede i da je potpuno spreman za predstojeće finale LŠ.

"Nisam ni razmišljao o mogućnosti da ne igram u finalu protiv Barselone. Jednostavno, nema šanse da propustim taj meč. Malo sam trčao i trenirao sa loptom i sve činim kako bih se oporavio na vreme", rekao je Ferdinand.

Reprezentativac Engleske smatra da mu je ovo najteža borba sa povredom u karijeri.

"Ovo je najteža i najvažnija borba sa povredom u karijeri jer je u pitanju veliki ulog. Nisam mnogo razmišljao o predstojećem meču jer me je povreda potpuno obuzela. O utakmici ću razmišljati tek kada sednem u avion za Rim", istakao je on.

Takođe, Ferdinand je saopštio da je spreman za utakmicu sa Hal sitijem.

"Moraćete da pitate trenera da li ću biti u timu, i igrati protiv Hala, ali mislim da neću imati nikakvih fizičkih problema", dodao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve