Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 21.05.2009.

14:26

Venger i zvanično ostaje u Arsenalu

Izvršni direktor engleskog premijerligaša Arsenala Ivan Gacidis izjavio je u četvrtak da će trener Arsen Venger ostati u tom klubu i naredne dve sezone.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Gacidis je istakao da Venger uživa jednoglasnu podršku u klubu. Mediji su prethodnih dana spekulisali da su čelnici Reala iz Madrida zainteresovani za dovođenje francuskog stručnjaka, ali izvršni direktor Arsenala rekao je da će trener ostati u klubu.

"Venger sigurno ostaje u Arsenalu. To nam je i on potvrdio, a njegovu odluku su svi u klubu jednoglasno podržali", rekao je Gacidis.

On je pritom dodao i da bi želeo da Francuz ostane u klubu i po isteku ugovora 2011. godine.

Venger je već 12 godina u Arsenalu, a mediji su naveli da francuski trener razmišlja o odlasku zbog ograničenog budžeta, ali i zbog kritika navijača jer klub četiri godine nije osvojio trofej, pošto se oslanja uglavnom na mlade igrače.

Bivši predsednik Reala Florentino Peres je prošle nedelje objavio da će se ponovo kandidovati za tu funkciju, ali i da će pokušati da dovede Vengera na ’Santjago Bernabeu’.

Venger je rekao da bi bilo zanimljivo raditi u Realu, ali je potom saopštio da ne želi da ode iz Londona.

Arsenal će sezonu u Premijer ligi završiti na četvrtom mestu i moraće da igra kvalifikacije za Ligu šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve