Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 21.05.2009.

13:43

Čukarički mora da izmiri dugovanja

Ukoliko Čukarički ne postupi po odluci FSS, i ne izmiri dug prema bivšem igraču Mirku Poledici, rizikuje sankcije kako za klub, tako i za njegove čelnike.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Zoran Laković rekao je da je ekipi sa Banovog brda dato dovoljno vremena da okonča slučaj kome je najviše kumovala administracija tog kluba, i da ih u protivnom očekuju rigorozne sankcije.

"Ne bih da prejudiciram stvari, rok za isplatu duga je 23. maj. Nadam se da će Čukarički pronaći način da stavi tačku na ovaj slučaj, jer ukoliko se dogodi suprotno klub i pojedinci rizikuju kazne u skladu sa propisima FSS", rekao je Laković.

Sa Banovog Brda su poručili da trenutno ne mogu da izvrše isplatu.

"FSS je tu da pomogne, ali ne možemo raditi protiv propisa i pravilnika fudbalske organizacije. Stvari su jasne, postoji odluka i postoji rok. Sada je na potezu Čukarički. O svemu ostalom možemo da pričamo tek posle 23. maja", istakao je Laković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve