Nova vest
Fudbal

Utorak, 19.05.2009.

14:49

Klinsman žali zbog otkaza u Bajernu

Bivši trener Bajerna iz Minhena Jirgen Klinsman izjavio je u utorak da bi njegova ekipa sigurno osvojila titulu u Bundesligi da on nije dobio otkaz.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Klinsman je otpušten prošlog meseca, a Bajern kolo pre kraja nemačkog prvenstva ima dva boda manje od vodeće ekipe Volfsburga. "Proglasili su me odgovornim za mnoge stvari na koje realno nisam mogao da utičem. Ono što me najviše boli je činjenica da sam mogao Bajernu da donesem titulu prvaka Nemačke", rekao je Klinsman u Frankfurtu.

Pre posla u Bajernu, Klinsman je sa reprezentacijom Nemačke osvojio treće mesto na Svetskom prvenstvu 2006. godine.

Bivši reprezentativac 'pancera' je došao na klupu Bajerna prošlog leta. Ekipa iz Minhena ove sezone nijednom nije bila prva na tabeli, a eliminisana je i u četvrtfinalu nacionalnog kupa i Lige šampiona.

Umesto Klinsmana ekipu je preuzeo Jup Hejnkes, koga će na leto zameniti Holanđanin Luj van Gal.

U poslednjem kolu Bundeslige Bajern dočekuje Štutgar sa kojim deli drugo mesto, dok vodeći Volfsburg na svom terenu igra protiv Verdera iz Bremena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve