Nova vest
Fudbal

Subota, 16.05.2009.

13:24

Finale Kupa pomereno za 21. maj

Fudbalski savez Srbije odlučio je da, iz bezbednosnih razloga, pomeri finale Kupa Srbije između Partizana i Sevojna za četvrtak, 21. maj u 20.15 časova.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Finale je prvobitno trebalo da bude odigrano u sredu, 20. maja, na stadionu Partizana, ali istog dana u posetu Srbiji dolazi potpredsednik SAD Džozef Bajden.

„Na osnovu preporuke ministarstva unutrašnjih poslova, a usled izmene režima saobraćaja u Beogradu i povećanih mera bezbednosti, članovi takmičarske komisije, uz saglasnost čelnika FŠ i predstavnika klubova, doneli su odluku o promeni dana odigravanja finalnog susreta Lav kupa Srbije“, navodi se u saopštenju FSS.

Takmičarska komisija donela je odluku da se promeni i termin odigravanja zaostale utakmice 31. kola Super lige između OFK Beograda i Javora. Umesto u sredu, i ova utakmica biće odigrana u četvrtak, 21. maja u 17 časova.

Vlada Srbije podigla je mere obezbeđenja na najviši nivo zbog posete Bajdena, a ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić zamolio je građane za razumevanje. Pored Beograda, Bajden će posetiti Prištinu i Sarajevo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve