Nova vest
Fudbal

Petak, 15.05.2009.

14:41

Nikolić: "Cilj pozitivan rezultat"

Trener fudbalera Rada Marko Nikolić rekao je da će njegova ekipa angažovanom igrom pokusati da dođe do pozitivnog rezultata u utakmici protiv Partizana.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbaleri Rada u subotu od 17 sati dočekuju šampiona Srbije Partizan, u 31. kolu Super lige Srbije. Partizan je odbranio titulu šampiona, a "građevinarima" je potreban dobar rezultat kako bi obezbedio opstanak u eliti. Utakmica će se igrati pred praznim tribinama pošto je Rad kažnjen zbog rasističkih povika navijača na račun Judžina Sepuje.

"Žao nam je što će se subotnja utakmica igrati bez navijača, jer su oni neophodni za pun fudbalski ugodjaj. Zahtevaću od svojih igrača maksimalnu angažovanost i agresivnost, jer samo na taj način možemo da dođemo do pozitivnog rezultata protiv tima koji je nadomak i drugog trofeja", rekao je Marko Nikolić na konferenciji za novinare.

Nikolić na subotnjoj utakmici neće moći da računa na povređene Milana Jovanovića i Marka Ranđelovića, kao i na Dalibora Mitrovića, koji je isključen na utakmici protiv Čukaričkog, nakon što je postigao jedini gol na meču.

U tim Rada vraćaju se kapiten Radomir Koković i Mirko Teodorović, koji su protiv Čukaričkog pauzirali zbog parnih žutih kartona.

Vezni igrač Rada Jovan Radivojević rekao je da će se njegova ekipa potruditi da pobedi Partizan kako bi obezbedila opstanak u Superligi.

"Atmosfera u ekipi je izuzetna, posebno posle trijumfa na Banovom brdu. Iskreno mi je žao što neće biti navijača, ali ćemo se potruditi da ostvarimo trijumf i tako definitivno obezbedimo supeligaški status i sledeće sezone", samouveren je Radivojević.

Najavljeno je da će za vreme meča policija oko stadiona obezbeđivati prostor, kako ne bi došlo do navijačkih sukoba.

Fudbaleri Rada nalaze se na šestom mestu superligaške tabele sa 35 bodova, dok je Partizan ubedljivo prvi sa 15 bodova više od drugoplasirane Vojvodine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve