Nova vest
Fudbal

Petak, 15.05.2009.

10:26

Obradović u Barseloni?

Levi bek Partizana Ivan Obradović blizu je prelaska u Barselonu, piše ’Sport’.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Prema pisanju tog lista pregovori dva kluba su uveliko u toku, i Obradović bi, posle Dragana Ćirića, veoma lako mogao da postane drugi igrač Partizana koji je prešao u slavni katalonski tim. Klubovi se još ne oglašavaju, ali procenjeno je da bi transfer iznosio oko 5,5 miliona evra.

Partizan zimus nije želeo da se odrekne Obradovićevih usluga za, kako se pričalo, šest miliona evra koje je nudio moskovski CSKA. Pored Moskovljana za reprezentativnog levog beka zainteresovani su i Juventus i Totenhem.

Ono što ide u prilog tezi da je transfer blizu realizacije je i činjenica da na ’Kamp Nou’ nisu zadovoljni izdanjima Erika Abidala koji uz oscilacije u igri često dobija i crvene kartone. Alternativa Francuzu u Barsi trenutno je vremešni Brazilac Silvinjo.

Ivan Obradović rođen je 1988. godine, a za Partizan je do sad odigrao 52 meča. Za seniorsku selekciju Srbije nastupio je sedam puta uz jedan postignut gol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

123 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve