Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 14.05.2009.

15:22

Jagodina priželjkuje iznenađenje

Trener Jagodine Miljojko Gošić izjavio je da priželjkuje da njegov tim protiv Crvene zvezde ponovi igru iz prošlog kola Jelen Superlige.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Jagodinci su savladali Partizan u Humskoj rezultatom 2:1. "Posle pobede u Beogradu u mnogo smo boljem psihološkom i bodovnom stanju nego prošle sedmice i sada je sudbina u našim rukama. Sada odlučujemo sami i siguran sam da ćemo svi, igrači treneri i članovi uprave, imati dovolno zrelosti i odgovornosti i da nećemo dozvoliti prospemo to što smo napravili", rekao je Gošić.

Šef stručnog štaba Jagodine kaže da ga neće zavarati trenutna slabost Zvezde.

"Ne posmatramo Zvezdu na način na koji je drugi gledaju i tvrde da je sada trenutak da se pobedi, jer je ranjiva. Zvezda ima svoj kapacitet i kao klub i kao tim, ima apsolutno dovoljan broj kvalitenih ugrača da može uvek napraviti dobar tima, a pitanje je samo da li će to biti slučaj protiv nas", rekao je Gošić.

Gošić je istakao da ne želi da komentariše tekstove koji su objavljivani posle utakmice sa Partizanom, ali je napomenuo da je ta pobeda, "došla kao poslastica i nagrada".

"Ta pobeda protiv Partizana biće jednog dana istorijska - po rezultatu, neviđenoj borbi i energiji koju su uložili igrači. Još nismo ni sagledali tu utakmicu, a dolazi nam novi veliki izazov i ponovo polažemo veliki ispit", rekao je Gošić.

Portparol Jagodine Dejan Milošević izjavio je da posle pobede protiv Partizana vlada prava jagma za ulaznicama i dodao da u subotu očekujue više od 10.000 gledalaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve