Nova vest
Fudbal

Sreda, 06.05.2009.

21:33

Bentner se izvinio zbog ponašanja

Fudbaler Arsenala Niklas Bentner izvinio se za ponašanje posle ispadanja njegove ekipe u polufinalu Lige šampiona, odnosno kasnijeg provoda u noćnom klubu.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Danski napadač je posle poraza od Mančester junajteda od 3:1 otišao u noćni klub iz kojeg je izašao u četiri sata ujutru, vidno pijan. Bendtneru je bila potrebna i pomoć kako bi ušao u automobil.

"Volim Arsenal i bio sam mnogo razočaran posle poraza. Plasman u finale Lige šampiona je među mojim najvećim snovima i ispadanje iz tog takmičenja prestavljalo je veliki udarac za mene", rekao je Bentner u saopštenju objavljenom na sajtu Arsenala.

"To, međutim, ne opravdava moje ponašanje. Možda sam mlad, ali moji postupci su posledica pogrešnog rasuđivanja i nešto zbog čega duboko žalim. Izvinjavam se klubu i navijačima što sam ih izneverio. Ne mogu da promenim prošlost, ali ću naučiti iz ove greške", dodao je Bentner.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

4 h

U fokusu

Vidi sve