Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 04.05.2009.

13:30

Ibrahimović se dogovorio sa Realom?

Fudbaler milanskog Intera, Zlatan Ibrahimović, navodno je već sklopio dogovor sa madridskim Realom, u koji bi trebao da pređe tokom leta.

Izvor: B92, Goal

Autor:B92, Goal

Default images

Švedski internacionalac koji igra za Real, Rojston Drent, tvrdi da je stvar već gotova, i da Ibrahimović stiže na ‘Santijago Bernabeu’ u predstojećem prelaznom roku. "Svi u kraljevskom klubu znaju da će Ibrahimović igrati za nas naredne sezone. Novac za taj transfer nije problem", rekao je Drent.

Mediji navode da je Drent razgovarao sa Ibrinim prijateljem, Labinotom Harbuzijem, koji igra za ekipu Malma, i da je on u stvari izvor informacije da Šveđanin prelazi u Real.

Nedavno je i sam Ibrahimović nagovestio da bi mogao da napusti ekipu Intera. On je u intervjuu za ‘Eurosport’ rekao da je možda vreme da nastavi dalje, da bi nakon toga priznao franscuskom ‘kanalu plus’ da bi mogao da osvoji Ligu šmpiona i sa nekim drugim timom.

"Trofej Lige šampiona? Taj cilj mogu da ostvarim sa Interom, ili sa nekim drugim klubom", rekao je Ibrahimović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve