Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.04.2009.

15:59

Mančester Siti hoće Etoa

Predstavnici Mančester sitija i Barselone sastali su se u ponedeljak i pregovarali su oko mogućeg transfera Samjuela Etoa u Englesku.

Izvor: B92, BBC

Autor:B92, BBC

Default images

Dogovor se procenjuje na oko 40 miliona funti. 28-godišnji Kamerunac je prošle sezone stavljen na stransfer listu Barselone, ali je došao do forme otkada je ekipu preuzeo Pepe Gvardiola, ali nije dao nikakve indikacije da želi da napusti ekipu iz Barselone, a u februaru je izjavio da želi da ostane i posle isteka ugovora 2010. godine.

„Naravno da želim da ostanem u Barseloni i posle 2010. godjine. Ispoštovaću ugovor i ako me klub bude hteo, želeo bih da ostanem duže“, rekao je tada Eto.

Mančester siti sigurno ima ambicije, ali i finansijsko pokriće za dovođenje Etoa, pošto je klub preuzela Abu Dabi junajted grupa, koju podržava šeik Mansur Bin Zajed Al Nahjan, ali klub sledeće godine sigurno neće učestvovati u Ligi šampiona, a možda čak ni u Kupu UEFA.

Čelnici kluba iz Mančestera sigurno će biti oprezni u pregovorima da im se ne bi ponovila situacija iz pregovora sa Kakom i prelaska iz Milana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve