Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.04.2009.

15:02

Real zove Ibrahimovića

Ukoliko Florentino Perez bude izabran na mesto predsednika madridskog Reala ponudiće Interu 100 miliona evra za kupovinu Zlatana Ibrahimovića.

Izvor: B92, Goal

Autor:B92, Goal

Default images

Prema nekim izvorima ljudi u Realu su budno pratili priče o želji napadača Intera da napusti klub i spremni su da švedskom reprezentativcu ponude 15 miliona evra godišnje ako im se pridruži ovog leta.

Predsednički izbori u Realu zakazani su za 14. jun, a ako biznismen ponovo preuzme kontrolu nad klubom sa “Santijago Bernabeua” prvi potez će mu biti dovođenje Ibrahimovića. Pojedini izveštaji nagoveštavaju da će Perez platu napadača povećati za šest miliona evra po sezoni, u poređenju sa devet miliona koje zarađuje u Interu.

Pošto je Ibrahimović pre nekoliko dana izjavio kako želi novi izazov Perez je uveren da će njegova ponuda biti prihvaćena, dok je Inter već pripretio da ih ne očekuje lak posao jer on vredi 100 miliona evra. Ipak, neki izvori u Italiji i Španiji govore da je Perez spreman da izdvoji čak 300 miliona evra za pojačanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve