Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.04.2009.

13:10

Šišić: „Razumem apel uprave“

Fudbaler Crvene zvezde Mirnes Šišić rekao je da igrači prihvataju apel Uprave kluba da se strpe zbog neisplaćenih plata.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Šišić je dodao da je reagovao iskreno početkom meseca kada je izjavio da mu Zvezda duguje novac za kiriju za stan.

„Pritisak je zaista ogroman, ali tako je to u velikim klubovima. Moja iskrena priča o stanu i neplaćenoj kiriji izazvala je različita i oprečna tumačenja. Volim Zvezdu i spreman sam da klubu još puno toga dam, ali sam tada iskreno istupio, jer su me neke stvari zaista pogađale“, rekao je Šišić.

Šišić je dodao da je za igrače najvažnije da se okrenu preostalim utakmicama u prvenstvu i Kupu Srbije.

„Shvatam da je situacija teška i nemam problema da se, mi igrači strpimo i sačekamo realizaciju svojih primanja i dugovanja. U potpunosti prihvatam najnovije apele Uprave, da je sada najvažnije da se koncentrišemo na uspehe na terenu i pokušamo da u pobedničkom nizu završimo sezonu“, naveo je Šišić.

Slovenački reprezentativac ocenio je da je Crvena zvezda, uprkos svim finansijskim i rezultatskim problemima, pokazala da je veliki klub.

„Da je Zvezda, bez obzira na sve probleme i nedaće, veliki klub uverio sam se još prvog dana kada sam iz Atine stigao u Beograd. Ostvarila mi se želja da zaigram na Marakani, doduše ne ispunjenoj do poslednjeg mesta. Lepo je bilo i u nedelju protiv Borca, kada je na našem stadionu bilo preko sedam hiljada duša i kada nas je sever iskreno bodrio“, rekao je Šišić.

Šišić je dodao da bi osvajanje drugog mesta u prvenstvu i trofeja u kupu bio veliki uspeh za klub.

„Zvezda poseduje kvalitet, a svi mi rešeni smo da pokažemo koliko vredimo i da Zvezdu ostavimo srce na terenu. Osvajanje Kupa i drugog mesta na kraju šampionata bio bi veliki uspeh za klub koji je u teškoj finansijskoj situaciji i tada bi se moglo reci da je sezone spasena i da su igrači za to najzaslužniji“, zaključio je Šišić.

Fudbaleri Zvezde zauzimaju treće mesto u Jelen Super ligi sa 48 bodova, dva manje od Vojvodine i 20 manje od Partizana, koji je prošlog vikenda odbranio titulu prvaka.

Crveno-beli u polufinalu Lav kupa gostuju Sevojnu, a drugom meču sastaju se Partizan i Banat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve