Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 27.04.2009.

17:12

Žigić: "Valensija odlučuje"

Reprezentativac Srbije Nikola Žigić izjavio je da će rukovodstvo Valensije imati poslednju reč kada je u pitanju njegova budućnost.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Žigić je još jednom ponovio da nije odustao od povratka na "Mestalju" izjavivši da će na kraju sezone najpre sesti na pregovore sa rukovodstvom Valensije, ali da mu je najbitnije da redovno dobija priliku.

"Srećan sam u Španiji, ali moram redovno da igram, a to je bilo dosta teško u Valensiji. Otići ću samo u ambiciozan klub u kojem ću dobiti priliku da igram. Engleska? To je jedna od opcija", izjavio je Žigić za britanski "Sky sports".

Žigić se tokom zime vratio iz Valensije u Rasing iz Santandera, gde je konačno ponovo dobio priliku da igra i sa 11 golova nastavio tamo gde je stao prilikom prvog odlaska iz tog kluba.

Žigić je u Valensiju došao u leto 2007, upravo iz Santandera, ali se od tada nije izborio za mesto u prvom timu.

O mogućem prelasku Žigića u Englesku spekulisali su brojni inostrani mediji tokom prošlog leta, kada je bio na meti Blekburna, Stouka i Aston Vile.

O ponudama za Žigića govorio je i sportski direktor Valensije Fernando Gomez.

"Nekoliko klubova je zainteresovano. Ceo slučaj će sačekati do kraja sezone, ali Žigić je privukao nekoliko klubova iz Španije i inostranstva", kaže Gomez.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve