Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 27.04.2009.

15:06

Hetafe smenio trenera Munjoza

Španski fudbalski prvoligaš Hetafe smenio je uponedeljak trenera Viktora Munjoza nakon trećeg uzastopnog poraza u nacionalnom prvenstvu.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Hetafe je poražen u nedeljom meču od ekipe Viljareala rezultatom 2:1. Pedesetdvogodišnji Munjoz je preuzeo tim Hetafea na početku sezone, zamenivši Danca Mihaela Laudrupa, međutim rezultati koje je postigao sa timom iz predgrađa Madrida su veoma loši.

Hetafe je prošle sezone igrao u četvrtini finala Kupa UEFA, ali u tekućoj sezoni zauzima tek 17. poziciju na tabeli španske Primere sa bodom vise od klubova koji se nalaze u zoni ispadanja.

Munjoz je u karijeri još predvodio i Viljareal, Saragosu i atinski Panatinaikos.

U Hetafeu od januara igra i golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojković, koji je u klub došao kao pozajmljeni igrač iz lisabonskog Sportinga. Do kraja španskog fudbalskog prvenstva ostalo je još pet kola, a Hetafe u sledećem kolu gostuje ekipi Majorke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve