Nova vest
Fudbal

Sreda, 15.04.2009.

14:54

Spasić suspendovan do kraja sezone

Ninoslav Spasić i Aleksandar Veljović, glavni i pomoćni sudija sa meča Vojvodina - Partizan neće deliti pravdu na mečevima Jelen super lige do kraja sezone.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Autor:B92, Sportski žurnal

Default images

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije u sastavu - Bogoljub Stepanović, Zoran Petrović, Đorđe Žutić, Miroslav Radoman i Staniša Beljin jednoglasno je konstatovala da su Spasić i Veljović načinili greške koje su bitno uticale na konačan ishod, a kazna je suspenzija do kraja sezone, prenosi "Sportski žurnal".

Meč 25. kola završen je pobedom Partizana sa 2:0 (0:0), ali su Novosađani uložili oštar protest na suđenje na pomenutom meču, uz procenu da su im poništena dva gola, oba Mrđe, najpre zbog ofsajda, a zatim i zbog prekršaja u napadu, a ubrzo je usledio i odgovor iz Humske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

105 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve