Nova vest
Fudbal

Sreda, 15.04.2009.

13:18

„Avalica” nudi pomoć Zvezdi

Ugostiteljski objekat „Avalica“ mogao bi uskoro da bude mesto gde bi mogli, pored navijača Crvene zvezde, da budu viđeni i fudbaleri tog kluba.

Izvor: B92, Politika

Autor:B92, Politika

Default images

Vlasnik kompanije „Ekonimika trejd” i restorana „Avala”, koji se nalazi preko puta stadiona Crvene zvezde, Milan Pejić, ponudio je fudbalerima Zvezde da se ubuduće besplatno hrane u njegovom ugostiteljskom objektu, piše Politika, ali je to potvrđeno i novinarima B92.

„O tome sam obavestio i predsednika Zvezde Dena Tanu. „Avalica” je oduvek bila nezaobilazna stanica svih Zvezdaša i zato od srca želimo da pomognemo voljenom klubu koji se nalazi u teškoj situaciji“, rekao je Pejić za Politiku, koji je svojevremeno bio fudbaler Morave iz Ćuprije i OFK Beograda i predsednik Šahovskog kluba Crvena zvezda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

11 h

U fokusu

Vidi sve