Nova vest
Fudbal

Sreda, 15.04.2009.

11:28

Given: Kasno Širer na Park stiže

Golman Mančester sitija Šej Given ocenio je da je njegov bivši klub Njukasl kasno postavio Alana Širera na mesto trenera.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Given, koji je 12 godina branio za Njukasl, u januaru je prešao u Mančester siti. On smatra da "crno-bele" očekuje teška borba za opstanak u Premijer ligi, pošto je do kraja šampionata ostalo još osam utakmica.

Njukasl je na 18. mestu premijerligaške tabele sa 30 bodova, koliko ima i pretposlednji Midlzbro, dok poslednji Vest Bromvič ima pet bodova manje i gotovo sigurno će ispasti iz lige.

Širer je na dve utakmice vodio Njukasl i ekipa je osvojila jedan bod.

"Čelnici Njukasla su morali ranije da mu pruže priliku. Biće tragično ako ispadnu iz lige, ali vreme ističe a rezultati nisu dobri", rekao je Given za britanski San.

Na pitanje novinara da li je ispravno odlučio kada je napustio Njukasl u januaru Given je rekao: "To je bila važna odluka, ali ispravno sam odlučio. Siti je mogao da bira golmana u Evropi i srećan sam što su se odlučili za mene".

Given je u svojoj karijeri, pored Njukasla branio za Seltik, Blekburn, Svindon i Sanderlend. Član reprezentacije Republike Irske je od 1996. godine i od tada je zabeležio 94 nastupa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve