Nova vest
Fudbal

Nedelja, 05.04.2009.

22:43

Stevanović: "Zvezda me inspiriše"

Desni bek Partizana Ivan Stevanović veruje da njegov tim može da pobedi Crvenu zvezdu u 136. ’večitom derbiju’, koji se igra u sredu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

„Očekujem bitku sa Koromanom i Lazetićem, slično kao na prethodnom derbiju, s tim što verujem da bi ovog puta oni mogli malo da pripaze na mene. Verujem da ću se nametnuti i da ću Koromana vratiti bliže svom golu. Imam inspiraciju kada igram protiv Zvezde. Bilo je tako u OFK Beogradu, a pogotovo sada“, izjavio je Stevanović za „Večernje novosti“.

Stevanović kaže da ga ne interesuje činjenica da Partizan nije dobio Zvezdu na svom stadionu već osam godina.

„Ne zanima me to. Znam da smo u poslednja četiri meča dva puta pobedili i dva puta igrali nerešeno. Znači, toliko nas već nisu pobedili. Postoji i ta tradicija“

Desni bek ’crno-belih’ smatra da bi pobedom Partizan napravio odlučujući korak ka tituli.

„Po mom mišljenju, bilo bi skoro gotovo. A, istinski kraj će biti kada ni matematički niko ne bude mogao da nas stigne“, zaključio je 25-godišnji fudbaler, koji je prošlog leta došao u Partizan iz OFK Beograda.

Partizan trenutno vodi na tabeli Jelen Superlige sa 53 boda, a Crvena zvezda je druga sa 42. Meč Partizan – Crvena zvezda igra se u sredu od 17.30 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve