Nova vest
Fudbal

Nedelja, 05.04.2009.

22:34

Kleo: "Popraviti realizaciju"

Fudbaler Crvene zvezde Kleverson Kordova Kleo rekao je da njegov tim mora da popravi realizaciju kako bi slavio u ’večitom derbiju’.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Crvena zvezda je u subotu pobedila Čukarički 2:1, a oba gola za Zvezdau postigao je upravo Kleo. Ipak, pored dva pogotka, ’crveno-beli’ su propustili mnogo prilika što je na kraju moglo da ih košta. “Žao mi je što ova pobeda nije bila ubedljivija i što iz brojnih prilika nismo ostvarili ubedljiviji trijumf.

Dobro je igrao ceo tim, a pobeda protiv Čukaričkog bitna nam je pre svega na psihološkom planu. Svesni smo da posedujemo kvalitet i da moramo pobeđivati u kontinuitetu i samo na taj način opravdati renome velikog kluba kakav je Crvena zvezda.

Stvaramo prilike iz dobrih akcija, ali u utakmici sa Čukaričkim realizacija nam je bila problem, koji ćemo pokušati da rešimo već u narednoj utakmici, a to je večiti derbi sa Partizanom“, istakao je Kleo.

Oumaru: „Uz navijače do pobede“

Abubakar Oumaru je kao po običaju pravio pravu „promaju“ u odbrani protivnika, ovoga puta Čukaričkog, a sa izborenim penalom i asistencijom za 1:0 je bio jedan od najboljih na terenu.

„Hvala još jednom našim navijačima, koji su i na ovoj utakmici bili fantastični. Bodrili su nas i nosili tokom svih 90 minuta, a kada je atmosfera takva, ekipa ne može igrati slabo. Nadam se i očekujem njihovu podršku i u sredu na derbiju, jer mislim da baš oni na tom meču mogu da donesu prevagu u našu korist.

Bez obzira na pobedu od 2:1, koja nije realna slika odnosa snaga na terenu, sve treba da ohrabri tečna igra sa puno pasova, prodora po bokovima, a to je ono što svakodnevno radimo na treninzima. Pauzu zbog nastupa reprezentacija iskoristili smo odlično, radili maksimlano i ubeđen sam da će se to videti i u narednim utakmicama koje su igraju u ritmu sreda-subota“, rekao je Abubakar Oumaru.

Pavle Ninkov je sigurno držao svoju desnu stranu i u tandemu sa Mirnesom Šišićem u napadu je pravio dosta problema protivničkim igračima.

„Da smo postigli gol iz penala već u prvom minutu, sigurno je da bi utakmice imala drugačiji tok i da bi naša pobeda protiv Čukaričkog bila ubedljvija. Ipak i ovako je dobro, jer smo ispunili plan i upisali nova 3 boda.

Ono što nas sve raduje, je da smo posle slabe igre protiv Rada na Banjici i „mršavog“ remija, pokazali da možemo da se vratimo i odigramo kvalitetno bez obzira što smo utakmicu dobili sa jednim golom razike“, kaže Pavle Ninkov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve