Nova vest
Fudbal

Nedelja, 05.04.2009.

12:55

Mutu ide na operaciju kolena

Fudbaler Fjorentine Adrijan Mutu biće u ponedljak u Rimu podvrgnut manjem hirurškom zahvatu ne bi li rešio problem sa meniskusom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Rumunski internacionalac doneo je odluku da ‘ode pod nož’ u subotu, u dogovoru sa lekarskim timom Fjorentine, i biće van terena najmanje mesec dana. “Nisam mogao više da igram u takvom stanju“, rekao je Mutu.

Napokon ćemo videti pravo stanje mog levog kolena. Cilj mi je da se što pre oporavim i vratim na tren kako bi pomogao saigračima u predstojećim odlučujućim mečevima“, istakao je rumunski reprezentativac.

Nije imalo više smisla da igram sa takvim kolenom. Želim da pomognem klubu, ali prvo moram da ozdravim. Nadam se da će svi uskoro imati priliku da opet vide pravog Mutua”, rekao je napadač.

Fjorentina u nedelju gostuje ekipi Atalante u italijanskoj Seriji A, a tim sa stadiona ‘Artemio Franki’ pokušava da stigne ekipu Đenove u borbi za 4. poziciju na tabeli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve