Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.03.2009.

16:46

U Njukaslu se ne plaše ispadanja

Igrači Njukasl junajteda se posle poraza od Arsenala nalaze u zoni ispadanja, ali u klubu smatraju da još uvek nije vreme za paniku.

Izvor: B92, Goal

Autor:B92, Goal

Default images

Ispod Njukasla na tabele se samo nalazi Midlzbro i Vest Bromvič Albion, a samo dva boda ga deli od sigurne zone, dok je do kraja sezone ostalo je samo još osam kola. Ipak, Kevin Nolan, igrač sredine terena, koji je u Njukasl došao u zimskom prelaznom roku izjavio je da još ništa nije gotovo.

„Radije bih da sada budemo među poslednje tri ekipe nego na kraju sezone. Mislim da imamo sve šta treba da se u narednih osam kola izvučemo iz ove situacije“ rekao je Nolan, „Na nama je da počnemo da budemo nemilostdni, među sobom i prema drugim timovima, a ja sam uveren da ćemo i sledeće godine biti u Premijer ligi“.

Njukastl je već mesec dana oslabljen pošto je menadžer ekipe Džo Kinear morao da ode na operaciju srca, a sumnja se da će duže morati da odsustvuje. Ekipa nije došla do pobede na poslednjih pet mečeva, koliko ih vodi Kris Hjuton, ali on smatra da može da dovede Njukastl do trijumfa.

„Onog trenutka kada igrači budu prestali da veruju u mene počeću da brinem“, rekao je Hjuton.

Njukastl je u Premijer ligu ušao 1993. godine, u drugoj sezoni njenog postojanja, a bio je i vicešampion 1996. i 1997. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve