Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.03.2009.

10:40

Soldo opet na klupi Banata

Žarko Soldo vratio se na klupu Banata.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Manje od 24 časa posle ostavke Momčila Raičevića, Uprava zrenjaninskog kluba odlučila je da na mesto šefa stručnog štaba postavi trenera koji je predvodio Banat prošle sezone.

Prošlog leta trener tima sa Begeja postao je mladi Stević, koji se kratko zadržao, da bi posle letošnjih priprema u Kučevu ekipu preuzeo Saša Nikolić.

Nikolić je Banat napustio posle 15 kola, a poslednje dve utakmice jesenjeg dela šampionata ekipu je predvodio Milan Budisavljević. Raičević je trenirao tim iz Karađorđevog parka u pet kola prolećnog dela šampionata.

"Sportski je, a iznad sveta ljudi, povući se kada rezultati izostaju. Od sveg srca Banatu želim sreću i opstanak u eliti. U ovih pet kola nedostajalo nam je malo više sreće, ali isto tako zbog kartona i povreda nisam mogao da računam na sve igrače", rekao je Raičević.

Novi trener Soldo kaže da u Banat ovoga puta dolazi sa više motiva.

"Dogovor je kratko trajao. Na pitanje gospodina Mirka Vučurevića, odgovorio sam potvrdno. Situacija je teška, ali ne i beznadežna. Pokušaćemo da dođemo do cilja. Ovo je veliki izazov, ali i velika obaveza i za mene i za igrače da se pruži maksimum. Nadu nikada nikome ne možete oduzeti, a sa dobrim radom mislim da možemo da uspemo. Ne plašim se izazova", istakao je Soldo.

Banat je u grčevitoj borbi za opstanak u ligi i najugroženiji je superligaš pred početak trećeg kruga takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve