Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.03.2009.

10:04

Ibrahimović napušta Inter?

Fudbaler Intera Zlatan Ibrahimović izjavio da će na kraju sezone odlučiti da li će ostati u tom klubu.

Izvor: Beta

Autor:Beta

Default images

Time je pojačao spekulacije da bi mogao da napusti redove italijanskog šampiona i predje u klub koji ima više uspeha u evropskim takmičenjima, prvenstveno Ligi šampiona.

Mediji su naveli da su španski klubovi Barselona i Real Madrid zainteresovani za švedskog internacionalca, koji nije krio nezadovoljstvo zbog loših rezultata Intera na evropskoj sceni u prethodnih nekoliko godina.

Ibrahimović je u nedelju u meču protiv Redjine postigao dva gola i tako bio jedan od najzaslužnijih za pobedu Intera od 3:0. Inter ove sezone pokušava da osvoji četvrtu uzastopnu titulu šampiona Italije.

"Konačnu odluku doneću na kraju sezone. Za sada se koncentrišem samo na osvajanje titule šampiona u 'kalču'", rekao je u nedelju uveče Ibrahimović televiziji RAI.

Bivši fudbaler Ajaksa i Juventusa u dosadašnjem toku prvenstva je postigao 19 golova.

Čelnici italijanskog šampiona žele da na stadionu "Djuzepe Meaca" zadrže napadača, a trener Žoze Murinjo, koji konstantno hvali Švedjanina, ipak je prokomentarisao medijske navode o odlasku prvog strelca ekipe.

"On je sjajan igrač, ali nijedan fudbaler nije veći od kluba. Ibra je postao veliki igrač u Interu, ali pojedini klubovi su veći od fudbalera i trenera", rekao je Murinjo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve