Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 19.03.2009.

21:03

Mesi: "Biću ceo život u Barsi"

Fudbaler Barselone Leo Mesi želi da ostane u tom klubu do kraja karijere.

Izvor: B92, Reuters

Autor:B92, Reuters

Default images

„Rekao sam već mnogo puta – ako se ja pitam, ceo život ću biti u Barsi. Postoje neke stvari koje novac ne može da kupi, kao što je sreća i koliko dobro se osećam ovde".

Leo Mesi je ponikao u Njuels’ Old Bojsima, a na Kamp Nou je došao 2000., kada je imao 13 godina. Postigao je prvi gol u seniorskoj konkurenciji 2005. godine protiv Albasetea i donedavno je držao rekord kao najmlađi strelac u Primeri (17 godina, 10 meseci, 7 dana). Njegov rekord oborio je Bojan Krkić ove sezone, baš na asistenciju Argentinca.

Mesi se odlikuje neverovatnom brzinom i prodornošću, odlično se snalazi na oba krila, mada više voli da igra po desnom, kako bi lakše ulazio u šesnaesterac i koristio ubojit šut.

Mesi je bio drugi najbolji igrač sveta u izboru FIFA u januaru, a prvi je bio Kristijano Ronaldo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve