Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 19.03.2009.

20:28

FSS i CIP potpisali ugovor

Fudbalski savez Srbije i Saobraćajni institut CIP potpisali su ugovor o tehničko-poslovnoj saradnji i sponzorstvu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Na svečanosti u poslovnoj zgradi CIP-a u Beogradu, ugovor su potpisali Milutin Ignjatović, generalni direktor CIP-a i predsednik FSS Tomislav Karadžić.

“Poznato je da u istoriji Saobraćajnog instituta CIP stoje hiljade kilometara pruga, puteva, objekata niskogradnje, uskoro će biti gotov i Avalski toranj, a posebno nam je zadovoljstvo što ćemo učestvovati u izgradnji najveće i najlepše nacionalne kuće fudbala u Evropi. Idejni projekat je urađen, projektanti CIP „stavili su pod krov“ 10.000 kvadratnih metara, brojne terene i saobraćajnice koje će biti u skolpu buduće Nacionalne kuće fudbala Srbije. Za mesec dana predaćemo potrebnu dokumentaciju, posle koje sledi raspisivanje tendera i izgradnja“, rekao je Milutin Ignjatoivć, generalni dirktor CIP-a.

Predsednik FSS Tomislav Karadžić naglasio je da dan potpisivanja ovog ugovora ima ogromnu važnost za budućnost srpskog fudbala.

“Godinu dana radili smo na krucijalnom projektu, pripremi izgradnje srpske kuće fudbala. Verujemo da ćemo za godinu dana biti u prilici da se radujemo otvaranju fudbalske lepotice u Staroj Pazovi. Uz pomoć sredstava UEFA odnosno FIFA, Ministarstva za omladinu i sport Republike Srbije i ogromnu podršku ljudi iz Stare Pazove, planiramo da na označenoj lokaciji izgradimo osam terena, stacionar sa 66 soba, četiri apartmana, salama za edukaciju i svim sadržajem potrebnim za rad nacionalnog fudbalskog centra. Mislim da je potpuno razumljivo što smo za partnera u ovako važnom poduhvatu izabrali najbolje – gigant kakav je CIP. Verujem da će saradnja biti uspeđna i da će trajati dugo s obzirom da nas čeka izgradnja administrativnog centra Saveza u Begradu“, izjavio je Karadžić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve