Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 19.03.2009.

20:13

Mijatović verovatno ide na leto

Sportski direktor madridskog Reala Predrag Mijatović smatra da će morati da napusti klub na leto, kada se održavaju predsednički izbori.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Mijatović misli da, ko god bude izabran za predsednika, neće mu ponuditi dalju saradnju. “To je samo moj utisak, ali vidim sebe kod kuće za prvi Realov meč naredne sezone. Moja primarna želja sada jeste da ove sezone osvojimo treću uzastopnu titulu prvaka”, izjavio je 40-godišnji Mijatović.

Sadašnji trener Reala Huande Ramos je u klubu tek od decembra, ali posle eliminacije iz Lige šampiona učestale su glasine o njegovom odlasku na leto. Mijatović kaže da ne može da predvidi epilog.

“On radi dobro. Sklopili smo šestomesečni ugovor, ali sa klauzlulom da, ukoliko osvoji trofej, bude automatski produžen na još godinu dana. Nažalost, ostala mu je još samo jedna prilika - Primera”.

“Svi znaju da predstoje izbori i ko god da dođe, moraće da se dogovori sa Huandeom ako želi da ga zadrži”, dodao je Mijatović.

Objašnjavajući odluku da zimus pozajmi Žilijena Fobera iz Vest Hema, Mijatović je rekao da je to bila najbolja opcija u datom trenutku.

“Trebalo je da pojčamo desnu stranu u sredini, gledali smo nekoliko igrača i odlučila da je on najbolji, a da je na raspolaganju. On ja na pozajmici sa mogućnošću otkupa, videćemo šta će biti u narednim mesecima”.

Real na tabeli španske Primere zauzima drugo mesto sa šest bodova zaostatka za vodećom Barselonom. Do kraja je ostalo još devet kola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve