Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 19.03.2009.

19:28

Hidink se vraća u Čelsi u novembru?

Menadžer Čelsija i selektor Rusije Gus Hidink mogao bi da se vrati u London nakon isteka aktuelnog ugovora, ukoliko se Rusi ne plasiraju na Svetsko prvenstvo.

Izvor: B92, eurosport

Autor:B92, eurosport

Default images

Hidink je izjavio da u ugovoru sa Fudbalskim savezom Rusije postoji klauzula koja mu dozvoljava da napusti funckiju selektora, ukoliko ne obezbedi plasman na Mundijal u Južnoj Africi.

"Lepo mi je u Rusiji, ali postoji klauzula na osnovu koje bi mogli da prekinemo saradnju, ukoliko se Rusija ne kvalifikuje. Ruski savez u tom slučaju može da se odluči za neku drugu opciju i ja bih bio slobodan", izjavio je Hidink.

Reprezentacija Rusije trenutno je na drugom mestu kvalifikacione Grupe 4, uz 4 boda manje od Nemačke.

Hidink je nakon odlaska Luisa Felipea Skolarija potpisao ugovor sa Čelsijem do kraja sezone, pošto je dobio dozvolu Fudbalskog saveza Rusije da istovremeno obavlja obe funckije.

Od dolaska 62-godišnjeg Holanđanina na "Stamford bridž" Čelsi je u poslednjih sedam utakmica zabeležio šest pobeda. Igrači su već izrazili želju da Hidink ostane u klubu i na jesen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve