Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 19.03.2009.

16:36

U petak spisak reprezentativaca

Selektori Radomir Antić i Slobodan Krčmarević objaviće u petak spiskove igrača najjače i mlade reprezentacije za predstojeće utakmice.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Radomir Antić će u 12 časova saopštiti ko će nositi dres našeg tima u Konstanci, gde 28. marta Srbija igra kvalifikacioni meč za SP sa Rumunijom, kao i četiri dana kasnije na stadionu Partizana, kada je na programu prijateljska utakmica sa Švedskom. Reprezentativci će se u ponedeljak okupiti u Kovilovu, a ekipa tri dana kasnije putuje u Konstancu.

Krčmarević će zatim objaviti spisak igrača za prijateljske mečeve sa Ukrajinom (Jagodina, 27. mart) i Rumunijom (Kragujevac, 1. april), u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo u Švedskoj.

Opširan intervju sa Radomirom Antićem pročitajte ovde.

Istovremeno, FS Srbije preneo je informaciju dobijeu od Fudbalskog saveza Farskih Ostrva: meč kvalifikacija za SP igraće se 10. juna od 20.15 po našem vremenu na stadionu Tošvelur u Tošhavnu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve