Nova vest
Fudbal

Utorak, 10.03.2009.

16:06

Budžet Partizana 11 miliona evra

Budžet Fudbalskog kluba Partizan za 2009. godinu iznosiće 11 miliona evra, izjavio je predsednik Dragan Đurić.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Autor:B92, Sportski žurnal

Default images

"Procena je da će nam za drugu polovinu godine trebati oko 5 miliona evra, dok je za prvih 6 meseci planirana suma od oko 6 miliona", izjavio je Đurić posle sednice Upravnog odbora, održane u ponedeljak.

Glavni izvor finansija trebalo bi da bude novac uplaćen od transfera Zorana Tošića i Adema Ljajića u Mančester junajted.

"Raduje nas što je zatvorena konstrukcija za 2009. Pod uslovom da se plasiramo u Ligu šampiona od UEFA bismo dobili značajna sredstva, otprilike dodatnih 6 miliona. Slika bi se u tom slučaju značajno popravila", kaže Đurić.

Predsednik Partizana ponovio je da od svih članova Upravnog odbora očekuje da novčano pomognu klubu i odredio rok od 45 dana za uplatu po 100.000 evra.

"To će biti bespovratna pomoć, a ne pozajmica, kao ranije", istakao je Đurić.

14. sednica UO održana u ponedeljak označila je i zvaničan ulazak funkcionera Socijalističke partije Srbije Branka Ružića u Upravni odbor Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

82 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve