Nova vest
Fudbal

Utorak, 10.03.2009.

15:36

Zoran Marić novi trener Vojvodine

Nekadašnji fudbaler Vojvodine Zoran Marić imenovan je za novog trenera novosadskog kluba.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Autor:B92, Sportski žurnal

Default images

Dosadašnji direktor omladinske škole Vojvodine naslediće Ljupka Petrovića, koji je podneo ostavku posle samo dva meča jesenjeg dela Jelen Superlige. Petrović nije promenio odluku uprkos pokušajima rukovodstva kluba da ga ubedi da ostane. Njegova ostavka usvojena je u ponedeljak uveče na sednici Upravnog odbora, posle čega je Marić imenovan za novog trenera.

Marić je nekadašnji kapiten Vojvodine, za koju je nastupao u periodu od 1979. do 1987. godine. Karijeru je nastavio u Španiji, igrajući za Seltu i Kompostelu, a u Galiciji je započeo trenersku karijeru, na klupi Kompostele, 2000. godine.

Ovo mu je drugi dolazak na klupu Vojvodine, koju je vodio u sezoni 2005/06, da bi početkom sledeće sezone podneo ostavku posle poraza od Borca. Upravo će Čačani biti sledeći protivnik Vojvodine, koja je u jesenjem delu Jelen Superlige još uvek bez pobede, nakon poraza od Napretka i remija sa OFK Beogradom.

Marić je čak četvrti trener Vojvodine ove sezone, posle Bekvalca, Radojičića i Petrovića, a kako prenosi 'Sportski žurnal' potpisao je ugovor na godinu ipo dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve