Nova vest
Fudbal

Nedelja, 08.03.2009.

22:29

Janevski: "Potreban kontinuitet"

Trener fudbalera Crvene zvezde Čedomir Janevski kaže da njegova ekipa mora da igra dobro u kontinuitetu i da ne dozvoli padove u igri tokom meča.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

“Slažem se da smo napredovali u igri u odnosu na prvi deo sezone, ali to bi moralo da bude konstantno, svih 90 minuta. Očekujem da u svakom meču budemo brži, agresivniji i konkretniji od početka do kraja. Ne smemo da dozvolimo slabih 15, 20 ili 30 minuta, a da potom isti fudbaleri urade na pravi način sve što smo vežbali na treninzima prethodnih dana”.

Napredak je mogao da povede iz dve odlične prilike, dok su crveno-beli bili nemoćni sve do vodećeg pogotka kapitena Nenada Milijaša u 41. minutu. Do kraja je bilo 4:0 za Zvezdu.

“Kao da smo u prvom poluvremenu u benzinac sipali dizel, a onda u poluvremenu ‘pogodili’ gorivo. Posle toga automobil je išao mnogo bolje”, slikovito se izrazio Makedonac.

Crvena zvezda je počela meč sa šestoricom stranaca, a u finišu je debtiovao Andrej Mrkela, (18) sin bivšeg reprezentativca Mitra.

“Pohvalio bih sve koji su ušli u igru, jer računam na kompletan igrački kadar. Nije bitno ko je kada na klupi, a ko među starterima”.

Mirnes Šišić i Bernard Parker najavili su borbu za mesto u timu u odsustvu suspendovanih Ognjena Koromana i Nikole Lazetića.

“Tim ću da sastavljam u odnosu na protivnika i ono što u određenom meču želimo”, zaključio je Janevski.

Crvena zvezda u sledećem kolu, narednog vikenda, gostuje OFK Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve