Nova vest
Fudbal

Nedelja, 22.02.2009.

23:36

Bekam se boji za mesto kod Kapela

Engleski fudbaler Dejvid Bekam nije siguran da li će eventualni povratak u Los Anđeles Galaksi uticati na njegov status u reprezentaciji.

Izvor: Saša Ozmo

Autor:Saša Ozmo

Default images

Bekam je sada na pozajmici u Milan, koja ističe 9. marta, a klubovi se još nisu dogovorili o trajnom prelasku Dejvida na San Siro. "Naravno, ljudi govore, bilo je u vestima proteklih dana", odgovorio je 33-godišnjak na pitanje da li će povratak u SAD značiti da gubi mesto u nacionalnom timu. "Ipak, bio sam u LA-u 1,5 godinu, pa sam uspeo da ostanem u reprezentaciji. Videćemo".

Milan je u nedelju dobio Kaljari 1:0, a Bekam je posle tog meča izjavio da se nada da će ostati u taboru 'roso-nera'.

"Nema novosti, ni dobrih ni loših. Razgovori još traju i nadam se da će sve ispasti kako treba, te da ću ostati u Milanu".

Dejvid Bekam je 1991. godine, kao 16-godišnjak, došao u Mančester junajted. Sa 'Crvenim đavolima' je šest puta trijumfovao u Premijer ligi, osvojio je dva FA kupa i jednu Ligu šampiona (1999).

Zbog loših odnosa sa menadžerom Aleksom Fergusonom Bekam napušta Old Traford 2003. godine i prelazi u Real za sumu od 35 miliona evra. U Madridu je proveo četiri godine, bio je član čuvenih 'Galaktikosa', ali je uzeo samo jedan veliki trofej – Primeru 2007. godine.

U januaru prošle godine dogovoreno je da Dejvid pređe u Los Anđeles Galaksi, sa kojim je pet meseci posle potpisao petogodišnji ugovor vredan 128 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve