Nova vest
Fudbal

Nedelja, 22.02.2009.

12:28

Jokanović zadovoljan proverom

Slaviša Jokanović je posle utakmice svog tima sa Radom (1:1) rekao da je zadovoljan nastupom svoje ekipe.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

'Crno-beli' su u poslednjoj proveri pred nastavak prvenstva igrali sa Radom nerešeno. Viđena su dva različita poluvremena. Partizan je u prvom delu igre bio bolji i došao do vođstva golom Obradovića. U nastavku je ekipa prvaka Srbije pala, a tim sa Banjice stigao do izjednačenja. Jokanović je na teren izveo tim bez Gavrančića ali i istakao da će tim za prvenstvo odrediti pred utakmicu sa Zvezdom.

"Bila je ovo dosta dobra utakmica, bilo je finih situacija, dobrih akcija, kontrolisali smo igru do sredine drugog poluvremena, kad je Rad imao 20 kvalitetnih minuta, kada nam je zadavao dosta problema. I ja i moj kolega probali smo još neke opcije i moram da budem zadovoljan", rekao je Jokanović.

Partizan je na početku nastupio bez lakše povređenog Ljajića, on je kasnije zamenio Bogunovića, a par štopera činili su Nenad Đorđević i Srđa Knežević.

Goran Gavrančić, koji je zimus doveden kao pojačanje, nije bio u ekipi. Pitanje za Jokanovića je bilo da li će sa timom sa kojim je izašao na teren protiv Rada početi prvenstvo.

"Svi treneri prave ekipu na dan utakmice, možda veče pre. To ćete saznati ako kupite kartu i dođete na utakmicu," rekao je Jokanović, "Ostalo je još šest dana, imam dovoljno prostora da sagledam šta je najbolje za nas. Mene, pre svega, interesuje kako će Parizan izgledati kada počne prvenstvo."

Partizan je u pripremnom periodu odigrao sedam utakmica, u prve tri, tokom prve faze priprema, ostvario je dve pobede uz jedan poraz (Red Bul Salcburg 4:2, ČFR Kluž 0:1, Belhatov 1:0), u sledećem 'ciklusu' skor je bio 1-1-1 (Budućnost Podgorica 0:1, Hirošima 2:1, Makedonija ĐP 0:0), a meč sa Radom bio je poslednja provera pred utakmicu 18. kola Jelen Superlige sa Crvenom zvezdom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve